Zes clubs hebben zich inmiddels gepresenteerd voor Ons Kluppie. Het stemmen op de tien clubs is al weken in volle gang. Welke clubs presteren na 6 weken stemmen het beste? Tijd voor een tussenstand!

Welke sportvereniging is het leukste kluppie van Rotterdam?  Na het optellen van de likes op Facebook en de stemmen op onze website ziet de top drie als volgt uit:

 

Nummer Sportvereniging Stemmen
1  Budo Ryu Rotterdam (judo, aikidobudo en jiu-jitsu)  1111 stemmen
2  Atomium ’61 (handbal en recreatiesporten)  1018 stemmen
3  Abdel Kwan Rotterdam (teakwondo en zelfverdediging)  988 stemmen

 

 

Online stemmen
De tien verenigingen die strijden om Ons Kluppie 2016 zijn Budo Ryu Rotterdam (judo, jiu jitsu, aikibudo), EBV Baros (basketbal), HSV 1946 (turnen en springen), Rotterdamse Rugby Club (rugby), TV Alexanderstad (tennis), Atomium ’61 (handbal), Abdel-Kwan Rotterdam (zelfverdediging en taekwondo), TIOG (sloeproeien), VOB (voetbal) en wv Aegir (watersport).

Stemmen is nog mogelijk tot en met 23 mei 2016. Blijf stemmen en jouw kluppie promoten om te zorgen dat deze in de prijzen valt! Dit kan op de website en Facebookpagina van Rotterdam Sportsupport. Het publiek bepaalt deels welke club Ons Kluppie 2016 wordt. Daarnaast maakt ook een deskundige jury haar keuze, waardoor niet automatisch geldt dat de clubs met de grootste achterban de meeste kans op de titel maken. De vereniging die wint, krijgt een mooie hoofdprijs van 2.500 euro. ‘Ons Kluppie’ is een initiatief van Rotterdam Sportsupport in samenwerking met RTV Rijnmond.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Liesbeth van der Meer

Liesbeth van der Meer

strategisch adviseur / leidinggevende