Vijf clubs zijn inmiddels bezocht door RTV Rijnmond en we zien met plezier en spanning het aantal stemmen stijgen, met wisselende plaatsingen op de ranglijst. Welke sportvereniging is het leukste kluppie van Rotterdam? Tijd voor een tussenstand!

Na het optellen van de likes op Facebook en de stemmen op onze website ziet de top drie als volgt uit:

1. VIB Rotterdam (turnen en springen)
2. ASV Indus ’67 (handbal)
3. CS010 (wielrennen)

De nummers 4, 5, 6 en 7 volgen op korte afstand. En zoals gezegd wisselt de positie van alle clubs nog elke dag. Jullie hebben nog tot en met zondag 14 mei de tijd om zoveel mogelijk mensen op jouw vereniging te laten stemmen. Juryvoorzitter Leontien van Moorsel maakt tijdens de finaledag zondag 21 mei bij Budo Ruy bekend wie de winnaar is. De uitnodiging met details over die dag volgt binnenkort.

Online stemmen
De tien verenigingen die strijden om Ons Kluppie 2017 zijn: Schaatsvereniging Rotterdam (schaatsen, inline-skaten), Les Francophiles (jeu de boules), Schaakvereniging IJsselmonde (schaken), Victoria Squash (squash, met speciale aandacht voor de jeugd), Tafeltennisvereniging Boomgaardshoek (tafeltennis), ASV Indus ’67 (handbal), Zwemmen Rotterdam-Zuid (snorkelen, diploma- en wedstrijdzwemmen), CS010 (wielrennen), VIB Rotterdam (turnen, springen) en Deuce Again (tennis).

Van 11 maart tot en met 14 mei kan er gestemd worden op de website en Facebookpagina van Rotterdam Sportsupport. Het publiek bepaalt deels welke club Ons Kluppie 2017 wordt. Daarnaast maakt ook een deskundige jury haar keuze, waardoor niet automatisch geldt dat de clubs met de grootste achterban de meeste kans op de titel maken. De vereniging die wint, krijgt een mooie hoofdprijs van 2.500 euro. ‘Ons Kluppie’ is een initiatief van Rotterdam Sportsupport in samenwerking met RTV Rijnmond.

Lees en luister hier alle uitzendingen terug.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Mark van der Haven

Mark van der Haven

projectcoördinator Schoolsportvereniging