Met nog twee uitzendingen op Radio Rijnmond te gaan heeft de stand in de strijd om Ons Kluppie 2012 een andere wending genomen. Na het optellen van de stemmen op Facebook en op onze site staat momenteel Aikidovereniging Bushi Dojo aan kop. Nummer twee en nummer drie zijn op dit moment respectievelijk  de Rotterdamsche Studenten Rugby Club en de Rotterdamse Korfbalclub WION.

Gedurende de tien weken waarin de verenigingen zich presenteren, kan het publiek stemmen op zijn favoriete club. Naast het publiek maakt ook een deskundige jury met onder meer oud-topjudoka Deborah Gravenstijn weer haar keuze, waardoor niet automatisch geldt dat de clubs met de grootste achterban de meeste kans op de titel maken.

Stemmen is nog mogelijk t/m 11 mei.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Marita Verkaik

Marita Verkaik

manager / plaatsvervangend directeur