Sportplezier kun je maken! Deze krachtige boodschap draagt Sportplezier vanaf nu actief uit via hun nieuwe kleurrijke platform. Hiermee willen zij graag alle mensen ondersteunen die elke dag, elk weekend langs de lijn, op de velden of in de sporthallen actief zijn. Want of je nu een trainer, scheidsrechter, jurylid, ouder, kantinemedewerker of coach bent; sportplezier is voor iedereen belangrijk en kan iedereen maken.

Waar het vorige platform TVSportplezier zich vooral richtte op ouders, kinderen en verenigingen, biedt het nieuwe Sportplezier een inspiratie voor alle mensen die betrokken zijn rondom een sportvereniging. Ben jij een betrokken ouder, een gepassioneerde bestuurder, een gemotiveerde trainer, een gezellige barmedewerker of één van de andere personen die vaak te vinden is op de sportvereniging? Op het platform vindt iedereen tips, tricks en mooie praktijkverhalen over alles wat er gebeurt in en rondom iedere sportvereniging.

Sinds zaterdag 4 maart, bij de start van de Week van het Sportplezier, is de website live. De sociale mediakanalen en websites van TVSportplezier en Veilig Sportklimaat zijn inmiddels geïntegreerd in de nieuwe kanalen rondom sportplezier.nl. Hierop worden geregeld video’s en andere inspirerende content geplaatst. Zo laten de vier ambassadeurs van Sportplezier zien hoe zij het verschil maken op hun vereniging. En dat kan jij ook! Volg Sportplezier op Facebook, Twitter en Instagram voor inspiratie en vergroot ook het sportplezier op jouw vereniging.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Jolanda de Vries

Jolanda de Vries

Communicatieadviseur