In één avond volop inspiratie opdoen over hoe jouw vereniging succes boekt met communicatie? Kom dan naar de themabijeenkomst op donderdagavond 28 januari. Rotterdamse clubs ontvangen er tevens gratis het gloednieuwe Handboek Communicatie voor sportverenigingen.

Communicatie verandert. Razendsnel zelfs. In een aantal jaar verdween het clubblad bij veel sportverenigingen en werden platforms als Instagram verwelkomd. Welke middelen kies je voor de vereniging? Hoe kun je met communicatie nieuwe leden werven? Hoe kun je vrijwilligers behouden? Hoe bied je sponsoren een podium?

Communicatieadviseur Martin van Berkel schreef het Handboek Communicatie voor sportverenigingen om clubs op weg te helpen naar succes met hun communicatie. Op donderdagavond 28 januari organiseert Rotterdam Sportsupport de lancering van dit handboek én een inhoudelijke themabijeenkomst over het onderwerp.

Tijdens de avond neemt Martin van Berkel de vereniging mee in de ontwikkelingen in communicatieland en de gevolgen voor strategische keuzen voor sportverenigingen. Een centrale plaats in het programma is er voor content. Op een concrete manier komt aan bod met welke type berichten en acties verenigingen succes kunnen boeken.

Programma
Het programma op 28 januari is als volgt:

  • 19.00 Inloop
  • 19.30 Boekpresentatie
  • 19.45 Themasessie ‘Presteren met communiceren’
  • 21.30 Borrel
  • 22.00 Einde

De locatie is Rotterdams Vakcollege de Hef, Slaghekstraat 221, 3074 LJ Rotterdam.

Deelnemen en handboek
Per club kunnen maximaal drie personen de bijeenkomst bijwonen. Na afloop ontvangt iedere sportvereniging één exemplaar van het Handboek Communicatie voor sportverenigingen ter waarde van €29,15.

Deelname aan de avond en de ontvangst van het boek is voor Rotterdamse verenigingen gratis. Ook verenigingen buiten Rotterdam kunnen de avond bijwonen. Zij betalen daarvoor 70 euro per vereniging. In dit bedrag is deelname door maximaal drie personen vanuit de club en één exemplaar van het handboek per vereniging inbegrepen.

Wil je de themabijeenkomst bijwonen? Meld je dan aan via dit formulier. Aanmelden is mogelijk tot en met maandag 25 januari. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met route- en parkeerinformatie. Clubs buiten Rotterdam ontvangen tevens de factuur.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Laura van Velzen

Laura van Velzen

strategisch adviseur Interne organisatie