Graag nodigen wij je uit voor een speciale inspiratieavond voor verenigingen op maandag 28 november. Op veler verzoek gaan we deze avond in twee interactieve sessies aan de slag met de onderwerpen: gezonde sportkantine en vrijwilligers.

Sessie 1 – Gezonde Sportkantine
Veel verenigingen zien het belang van een gezonde sportkantine, maar hoe pak je dit aan? Welke producten koop je in? Hoe bewaar je alle verse producten? Hoe promoot je de gezonde alternatieven? Kortom: Wat zijn de mogelijkheden en wat levert het jouw vereniging op? Team:Fit samen voor een gezonde sportkantine vertelt aan de hand van inspirerende voorbeelden over de do’s en don’ts en geeft jouw vereniging tips. Daarnaast geven ze antwoord op al jouw vragen over de gezonde sportkantine.

Sessie 2 – De vrijwilliger van tegenwoordig!
Vrijwilligers zijn de drijvende kracht van een vereniging. Hoe werf je vrijwilligers en én hoe houd je ze gemotiveerd? Hoe ontdek je de kracht van je leden en hoe kun je deze kracht benutten voor de club? En is het echt waar dat steeds minder mensen iets willen doen voor de vereniging? We helpen je graag op weg tijdens deze interactieve sessie! We hopen je te inspireren met goede voorbeelden uit de praktijk, geven antwoord op al jouw vragen en geven praktische tips.

De sessies worden tegelijk gegeven, dus kom samen om zoveel mogelijk inspiratie op te doen en vragen te kunnen stellen. We vragen je per persoon het aanmeldformulier in te vullen. Zodra we zicht hebben op het totaal aantal geïnteresseerden, laten we weten op welke locatie deze inspiratieavond zal plaatsvinden.

Klik hier om je aan te melden. Aanmelden kan tot maandag 21 november. We hopen je te mogen ontvangen op 28 november!

Ik meld me aan!

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Frank Vermeulen

Frank Vermeulen

verenigingsconsulent Veilig sportklimaat