Nieuws over uw vereniging? Via Rotterdam Sportsupport kunt u een bericht verspreiden onder deelgemeenten en lokale media. Stuur de tekst naar info@rotterdamsportsupport.nl.

Stel, het hoogste team van uw vereniging speelt binnenkort een belangrijke wedstrijd. Of stel, volgende maand organiseert de club activiteiten om leden te werven. Dan wilt u natuurlijk graag dat zoveel mogelijk mensen daarvan op de hoogte zijn. Een nieuwsbericht is daarbij een prima middel.

In dit soort situaties kunt u een beroep doen op Rotterdam Sportsupport. De organisatie heeft een samenwerking met deelgemeenten en lokale media om te vergemakkelijken dat nieuwsberichten verschijnen in media.

Wat moet u doen? Stel een bericht op van maximaal 250 woorden lang. De tekst is nieuwswaardig en heeft een directe relatie met de deelgemeente waar uw vereniging is gevestigd. De club stuurt het bericht uiterlijk op donderdagochtend tien uur naar info@rotterdamsportsupport.nl. Dan kan het artikel een plek krijgen in de krant die verschijnt op de woensdag of donderdag erna. Stuur ook een foto. Dan maakt u meer kans op een publicatie.

Rotterdam Sportsupport spant zich in om het nieuwsbericht geplaatst te krijgen in de media uit de omgeving van uw club. Uiteindelijk beslissen de redacties van die media, of en op welke manier het artikel wordt geplaatst.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Marita Verkaik

Marita Verkaik

manager / plaatsvervangend directeur