Wij gaan en staan voor verenigd sporten. Hoe we dat doen en welke impact dat heeft op het leven van Rotterdammers, lees je in ‘Highlights 2018’!  

Gert-Jan Lammens, directeur van Rotterdam Sportsupport, is trots op de inzet en prestaties van zijn organisatie zoals gepresenteerd in de Highlights 2018. “Wij gaan en staan voor verenigd sporten. De 348 sportverenigingen die Rotterdam rijk is zijn een bindmiddel: ze verenigen mensen en werelden. Samen met vrijwilligers, verenigingen en partners hebben we ook in 2018 een positieve bijdrage geleverd aan het meedoen door vele Rotterdammers. Onze impact drukken we uit in cijfers én mooie voorbeelden. De dienstverlening en projecten van Rotterdam Sportsupport zijn niet meer weg te denken in de stad en een voorbeeld in het land. We ontwikkelen onszelf en onze dienstverlening om verenigingen nu én in de toekomst te kunnen  voorzien van goede adviezen, ondersteuning en toonaangevende programma’s. Wij realiseren ons dat iedere vereniging uniek is en sluiten aan op de energie en mogelijkheden van clubs, maar jagen ook de nodige vernieuwing aan. We voelen ons hierin erg gesteund door de gemeente Rotterdam én graag spreek ik onze dank en waardering uit aan alle vrijwilligers, verenigingen en partners. Ga zo door in 2019!’’

Lees hieronder de digitale versie van ‘Highlights 2018’:

 

Wil je graag een fysiek exemplaar ontvangen? Stuur dan een e-mail met je (club)naam en adresgegevens naar info@rotterdamsportsupport.nl. Wij zorgen ervoor dat er zo spoedig mogelijk een exemplaar jouw kant wordt opgestuurd.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Stephan Vos

Stephan Vos

verenigingsconsulent Veilig sportklimaat