Rotterdam Sport op Maat heeft de afgelopen weken vele aanmeldingen mogen ontvangen voor de Gehandicaptensportprijs van de Sport Awards Rotterdam-Rijnmond 2013. Inmiddels is de inschrijving gesloten en zijn uit de aanmeldingen de vijf clubs geselecteerd die doorgaan naar de volgende ronde. De verenigingen die een tv-reportage krijgen en meedingen naar de Gehandicaptensportprijs zijn:

  • HSV Saints (honk- en softbal)
  • RHV Leonidas (hockey)
  • Go Sports (zwemmen en paardrijden)
  • Stichting Plons (zeilen)
  • kv Nikantes (korfbal)

De vijf tv-reportages van bovengenoemde clubs zullen de komende maandagen vanaf 17.25 uur te zien zijn bij RTV Rijnmond in het programma Sportclub Rijnmond. Met deze reportage laten de clubs Rotterdam en omstreken zien hoe bijzonder en waardevol hun sportaanbod voor mensen met een beperking is.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Marion den Elsen

Marion den Elsen

secretaresse