Ruim 2.000 hockeyers, 600 tennissers, 400 squashers en drie padelbanen. Sportvereniging (SV) Victoria is een trekpleister voor sportliefhebbers. Rotterdam Sportsupport heeft zich de afgelopen periode intensief ingezet op het begeleiden en ontwikkelen van toekomstbestendige verenigingen, die een voorbeeld zijn voor de stad. Op deze manier willen we verenigingen zichtbaarder maken én andere verenigingen inspireren.

“Wat Victoria uniek maakt, is dat drie sportverenigingen – met ieder hun eigen historie en DNA – nauw met elkaar samenwerken door verschillende faciliteiten met elkaar te delen en tegelijkertijd onafhankelijk te blijven,” aldus voorzitter Rogier Kerkhof in de video. “We delen het clubhuis, de kleedkamers, het parkeerterrein en andere faciliteiten. Victoria bestaat al meer dan 120 jaar. De drie verenigingen die hier zijn die willen we nog langer dan 120 jaar zijn. Met nog meer sporters, een nog mooier complex en het liefst met nog meer sporten.”

Bekijk hier de gehele video:

Actieprogramma Verenigingen
De ondersteuning van SV Victoria komt voort uit het Actieprogramma Verenigingen. Het programma bevat tal van acties, die bijdragen aan vitale, veilige en toekomstbestendige sportverenigingen. Klik hier voor meer achtergrondinformatie over het Actieprogramma Verenigingen.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Rosanne Verhoeven

verenigingsconsulent Charlois en IJsselmonde
Rosanne Verhoeven