Elk jaar voert Rotterdam Sportsupport een onderzoek uit naar de vitaliteit van de Rotterdamse sportverenigingen middels een online-vragenlijst. Het invullen van de vragenlijst levert Rotterdam Sportsupport waardevolle informatie over de verenigingen op waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Het levert uw vereniging echter ook heel direct iets op voor uw clubkas! Alleen als u dit onderzoek invult kunt u het komende jaar gebruik maken van de diensten/subsidies van Rotterdam Sportsupport en komt uw vereniging in aanmerking voor de Bijdrage Jeugdsport!

Als uw vereniging jeugd heeft, ontvangt u door het invullen van de online-vragenlijst de Bijdrage Jeugdsport. Het betreft een bijdrage van 10 euro per actief spelend jeugdlid dat is aangesloten bij een door NOC*NSF erkende sportbond. Als uw vereniging geen jeugd heeft maar wel de online-vragenlijst volledig invult maakt u kans op een geldprijs van 200 euro. De link naar het onderzoek is dinsdag 8 mei per e-mail aan het secretariaat van uw vereniging verzonden. De eerste zeven stappen van het onderzoek betreffen de verenigingsgegevens. Deze gegevens worden – tenzij anders aangegeven – op korte termijn verwerkt op de website van Rotterdam Sportstad. De achtste stap, die uit meerdere vragen bestaat, betreffen de vitaliteit van uw vereniging.

Dit jaar kunt u het onderzoek tot 19 juni invullen. Na die tijd is het niet meer mogelijk het onderzoek in te vullen en de Bijdrage Jeugdsport te ontvangen.

Mocht u vragen hebben over het onderzoek en/of de Bijdrage Jeugdsport, neem dan contact op met Kim Santbulte van Rotterdam Sportsupport via k.santbulte@rotterdamsportsupport.nl of 010 242 93 15. Voor meer informatie klikt u hier.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Marcella Somers

Marcella Somers

officemanager