Enkele weken geleden publiceerde Rotterdam Sportsupport de ‘Terugblik op 2010‘. Nog belangrijker dan de activiteiten die achter ons liggen, is de periode die we tegemoet gaan. Het ambitieuze Uitvoeringsprogramma Sport 2011 – 2014 bezorgt ons een welkome aanvulling op onze reguliere producten en diensten, waarmee we van Rotterdam een nóg mooiere sportstad kunnen maken. Daarbij betrekken we nadrukkelijk de sportverenigingen, maar óók sectoren buiten de sport. Door krachten te bundelen zullen we met het ‘middel’ sport een aanzienlijke, aantoonbare bijdrage leveren aan een sterker Rotterdam.

De ambities van Rotterdam Sportsupport voor 2011 (en verder) zijn verwoord in de ‘Vooruitblik op 2011’. Een belangrijke voorwaarde voor succes is de samenwerking met vele externe partijen. Met dit document willen we onze relaties en (potentiële) partners dan ook niet alleen informeren, maar juist ook enthousiast maken om de uitdagingen gezamenlijk met ons aan te gaan.

Download het gehele jaarplan hier: Vooruitblik op 2011.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Laura van Velzen

Laura van Velzen

strategisch adviseur Interne organisatie