Namens de gemeente Rotterdam en het WerkgeversServicepunt Rijnmond mag Rotterdam Sportsupport vrijwilligers van Rotterdamse sportverenigingen blij maken met tribunekaarten voor de Staatsloterij Zesdaagse van Rotterdam. Dit baanwielrenevenement vindt plaats van 7 tot en met 12 januari in Ahoy.

Er zijn in ieder geval 20 kaarten beschikbaar voor zondag 10 januari en voor maandag 11 januari. Onder voorbehoud zijn er ook 20 kaarten beschikbaar voor de finaledag, dinsdag 12 januari. Per vereniging zijn maximaal tien gratis vrijkaarten aan te vragen. Daarbij geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Wil je kaarten voor de vrijwilligers van jouw vereniging aanvragen? Stuur dan een e-mail naar info@rotterdamsportsupport.nl.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Marco van de Geer

Marco van de Geer

pedagogisch adviseur