Bron: Vrijwilligerswerk Rotterdam

Elk jaar ontbijten ruim 125 vrijwilligers met elkaar, de Wethouder – nu wethouder Korrie Louwes – en andere gemeentelijke prominenten in het Stadhuis van Rotterdam. Het Rotterdams Vrijwilligersontbijt is voor de gemeente Rotterdam één van de manieren om vrijwilligers te bedanken voor hun bijdrage aan de stad. Het ontbijt vindt dit jaar plaats:

Op woensdag 2 oktober tussen 07:30 en 09:30 uur in de Burgerzaal van het Stadhuis, Coolsingel 40 in Rotterdam.

U krijgt de gelegenheid om twee van uw meest gewaardeerde vrijwilligers aan te wijzen, die dit ontbijt in uw ogen verdiend hebben. Als u dit wilt doen, vult u dan dit digitale inschrijfformulier in. U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer 010 – 269 11 00. Aanmelden kan tot woensdag 18 september 2013.

Met uw voordracht gaat u akkoord met deze spelregels:

  • De voorgedragen vrijwilligers mogen niet eerder aan het Ontbijt hebben deelgenomen.
  • Wij vragen u van tevoren te controleren of de vrijwilligers die u voordraagt ook daadwerkelijk aanwezig kunnen en willen zijn.
  • Vrijwilligers die geselecteerd zijn ontvangen uiterlijk op 25 september hun toegangsbewijs per e-mail. Pas als zij dit bewijs hebben ontvangen staan zij definitief op onze gastenlijst.
  • Als u van de betreffende vrijwilligers geen e-mail adres heeft, mag u ook uw eigen e-mailadres op die plek invullen. In dat geval wordt van u verwacht dat u hen voorziet van de toegestuurde informatie en het toegangsbewijs.

Als u vrijwilligers voordraagt, is het niet automatisch zeker dat zij mogen komen. Door het beperkt aantal plaatsen in het Stadhuis moeten wij – afhankelijk van het aantal voorgedragen personen – wellicht een selectie maken. Ook voor u als aanmelder is er géén plek gereserveerd, tenzij u dit met ons hebt overlegd.

U ontvangt uiterlijk op 25 september bericht of de door u voorgedragen vrijwilligers zijn ingeloot.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Kim Santbulte

Kim Santbulte

projectleider Rotterdam Sport op Maat