Vandaag zijn we door een artikel in het AD opgeschrikt door wederom een zedenzaak in de sport. Een vaak onzichtbaar probleem met verstrekkende gevolgen voor betrokkenen.

Het blijft een moeilijk onderwerp, maar van groot belang om als club preventieve maatregelen te nemen, signalen te herkennen en te weten wat te doen als de club hiermee te maken krijgt. Rotterdam Sportsupport helpt clubs hierbij!

Meer informatie over dit onderwerp is hier te vinden. Tijdens het Sportcongres op woensdagavond 17 oktober wordt in samenwerking met een medewerker Team Zeden, Politie eenheid Rotterdam, een sessie gewijd aan dit lastige, maar zo belangrijke thema.

Door hier met elkaar meer aandacht voor te hebben, zorgen we ervoor dat kinderen in een veilige omgeving kunnen sporten.

 

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Carola Nagy

Carola Nagy

projectmanager Sport als middel / strategisch adviseur