Deze zomer veroveren weer duizenden skaters op vijf woensdagavonden de straten in Rotterdam tijdens de jaarlijkse Wednesday Night Skate. Vanaf dit jaar is Rotterdam Sportsupport nauw betrokken bij de organisatie van dit evenement. De tochten dit jaar zijn op woensdag 13, 20, 27 juli en 3, 10 augustus.

De Wednesday Night Skate is een gratis fun skate tocht. De swingende beats, de fijne grooves, de SKATE JAM na afloop en de zomerse geklede deelnemers zorgen voor een relaxte sfeer en een kleurrijk geheel. Het is een tocht voor iedereen en van iedereen, een gezellig en sportief avondje uit.

Vrijwilligers gezocht

Om de duizenden skaters door de straten te begeleiden, hebben wij begeleiders nodig. Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ongeveer een halfuur als verkeersregelaar willen fungeren. Ben je beschikbaar en wil je graag meehelpen als vrijwilliger, meld je dan nu aan! Om je aan te melden of voor vragen kun je mailen naar info@shivers.nu of bellen naar 015-219 54 66, bereikbaar tijdens kantooruren/tijden.

Als vrijwilliger ontvang je een gratis t-shirt en enkele consumpties. Voor verenigingen die zich als groep aanmelden is het mogelijk een vergoeding te ontvangen. Hopelijk kunnen wij op jullie steun rekenen en zien wij jullie terug als vrijwilliger/deelnemer bij de Wednesday Night Skate 2011!

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Ineke Kalkman

Ineke Kalkman

projectleider Veilige sportverenigingen met sterke jeugdafdelingen