Deze zomer veroveren weer duizenden skaters op vijf woensdagavonden de straten in Rotterdam tijdens de jaarlijkse Wednesday Night Skate.  De tochten dit jaar zijn op woensdag 18 en 25 juli en 1, 8 en 15 augustus.

De Wednesday Night Skate is een gratis fun skate tocht. Het 13 kilometer lange parcours (zonder pauze) is geschikt voor alle (ervaren) skaters, rollerskates en inliners. De swingende beats, de fijne grooves, de SKATE JAM na afloop en de zomerse geklede deelnemers zorgen voor een relaxte sfeer en een kleurrijk geheel. Het is een tocht voor iedereen en van iedereen, een gezellig en sportief avondje uit.

Tijdens de fit for free Wednesday Night skate skate men voor een goed doel. Afgelopen jaar hebben ze bijna 10.000 euro opgehaald ter ondersteuning van goede doelen zoals Daniel Den Hoed, Jeugdsportfonds, Diergaarde Blijdorp, Pension Maaszicht & Sophia kinderziekenhuis. De goede doelen en het mechanisme voor de editie van dit jaar worden nog bekend gemaakt.

Zie voor meer informatie: http://www.wednesdaynightskate.nl/

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Sonny Noordermeer

Sonny Noordermeer

projectleider Schoolsportvereniging