Graag nodigen wij je uit voor het Lotto NK tennis van 15 t/m 20 december 2015. Deze dagen zal de Nederlandse tennistop strijden om het Nederlands kampioenschap. De KNLTB, Rotterdam Topsport en Rotterdam Sportsupport willen de vrijwilligers van de Rotterdamse verenigingen in het zonnetje zetten en nodigen jullie daarom uit voor dit evenement. Als bedankje voor jouw inzet dit jaar!

Het Lotto NK Tennis (voorheen KNLTB Tennis Masters) is hét evenement waar de Nederlandse tennistop het jaar mee afsluit. Tijdens deze dagen strijdt de Nederlandse tennistop om de titel Nederlands kampioen 2015. Tijdens het Lotto NK Tennis wordt zowel in het enkel- als dubbelspel gespeeld. Ook de beste rolstoeltennissers van Nederland gaan op jacht naar de nationale titels, in zowel het enkel- als het dubbelspel. Een spannend evenement waar wordt gestreden om de landstitels! Neem je collega-bestuursleden mee of nodig een vrijwilliger uit om mee te gaan.

De KNLTB, Rotterdam Topsport en Rotterdam Sportsupport nodigen de bestuurders en vrijwilligers van jouw vereniging uit om het evenement gratis bij te wonen. Elke vereniging kan maximaal 4 kaartjes aanvragen. Je kunt de kaartjes aanvragen via deze link. Je kunt hier aangeven op welke dag(en) je wilt gaan. Ook kun je ervoor kiezen om de 4 kaarten te verspreiden over verschillende dagen.

Datum: 15 t/m 20 december 2015

Waar:  Topsportcentrum Rotterdam, Van Zandvlietplein 20, 3077 AA Rotterdam

Kosten: Gratis: aanmelden via deze link

Informatie: http://www.knltb.nl/toptennis/lotto-nk-tennis/ & www.rotterdamsportsupport.nl

 

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Laurens Verbaan

Laurens Verbaan

projectcoördinator Schoolsportvereniging