Het is weer zover! Rotterdamse sportverenigingen kunnen zich inschrijven voor de strijd om de titel ‘Ons Kluppie’. De winnaar ontvangt 2.500 euro én een tv-uitzending op RTV Rijnmond. Aanmelden is mogelijk tot en met donderdag 25 februari. De jury kiest daarna tien verenigingen die hun kandidatuur kracht mogen bijzetten met een radioreportage bij RTV Rijnmond en een video-impressie op de websites van Rotterdam Sportsupport en RTV Rijnmond.

Waarom is jouw vereniging de leukste van Rotterdam? Meld het aan de jury van Ons Kluppie. Die wil bijvoorbeeld graag weten welke sporten en activiteiten jullie bieden en welke doelgroepen actief kunnen zijn bij de vereniging. Vergeet vooral niet te beschrijven wát jullie club zo anders maakt. De jury is verder natuurlijk benieuwd naar de bestemming die jullie zouden geven aan de geldprijs van 2.500 euro.

Populariteit opschroeven
De tien geselecteerde verenigingen hebben de jury in elk geval al flink weten te overtuigen. Daarna is het zaak dat ze hun populariteit opschroeven bij het publiek, dat óók bepaalt wie ‘Ons Kluppie 2016’ wordt. Een radioreportage bij RTV Rijnmond is daarvoor een prachtig podium.

Vanaf zaterdag 19 maart kan iedereen hier wekelijks nader kennismaken met een kandidaat. Vrijwilligers en leden vertellen dan waarom hun club zo leuk, onderscheidend en waardevol is. De video-impressie voor de websites van Rotterdam Sportsupport en RTV Rijnmond kan ook als promotiemiddel worden gebruikt op bijvoorbeeld de verenigingswebsite en YouTube.

Meld je club hier aan voor Ons Kluppie (t/m 25 februari)

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Miranda Monster

Miranda Monster

verenigingsconsulent Accommodatie