Op zaterdag 27 augustus en op zaterdag 3 september om 14:00 wordt voor de 4e maal het ZWEM-event georganiseerd. Dit jaar vindt het ZWEM-event op twee zaterdagen achter elkaar plaats. Op zaterdag 27 augustus vindt het ZWEM-event plaats in Zwembad Charlois. Op zaterdag 3 september vindt het ZWEM-event plaats in het Van Maanenbad in Rotterdam Noord. Zes spetterende zwemverenigingen presenteren zich op deze dag aan de Rotterdamse jeugd en hun ouders.

Kinderen van 6 t/m 12 jaar en hun ouders zijn deze dagen om 14:00 welkom voor een spetterende middag. Op deze middag kan gratis kennis gemaakt worden met de sporten die de Rotterdamse zwemverenigingen te bieden hebben: waterpolo, wedstrijd zwemmen, persluchtduiken en snorkelen. Topzwemmers en topwaterpolo’ers geven kinderen leuke kennismakingstrainingen.

Naast kennismaking met deze sporten kunnen de kinderen meedoen met een aantal funactiviteiten, of de informatiemarkt bezoeken. Op de informatiemarkt kunnen kinderen én hun ouders meer informatie over de zwemverenigingen verkrijgen.

Kinderen met minimaal een A-diploma die verzekerd willen zijn van gratis toegang tot het spetterende ZWEM-event, kunnen zich aanmelden via www.zwem-event.nl. Ook kan men hier terecht voor meer informatie en een impressie van voorgaande jaren.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Anouk Meeter

Anouk Meeter

verenigingsconsulent Feijenoord, Delfshaven en Centrum