Voetbal is een fantastische sport waar duizenden Rotterdammers van houden. Met elkaar dragen we de verantwoordelijkheid om te zorgen dat dit zo blijft. Op een veilige en plezierige manier van de sport kunnen genieten, dat is wat voetballiefhebbers graag willen zien op de velden. Rotterdam Sportsupport en de KNVB maken zich hier hard voor met de Rotterdamse Aanpak Veilig Voetballen (RAVV).

Graag nodigen we de Rotterdamse voetbalverenigingen uit voor de tweede platformbijeenkomst van dit jaar op woensdag 24 april. Tijdens de eerste bijeenkomst op 10 oktober jl. is een aantal thema’s besproken die jullie graag gezamenlijk willen aanpakken. Eén daarvan is de routing van het incidentenmanagement en de rol van de gedragscommissie in samenwerking met de trainers en teams.

Programma

Bij deze bijeenkomst staat centraal “Is jouw voetbalvereniging klaar voor het nieuwe seizoen?”. We gaan met elkaar in gesprek over hoe je jouw vereniging voorbereidt op een nieuw seizoen. Welke afspraken maak je met de teams en de trainers, en hoe betrek je ouders/verzorgers hierbij? Wat is de rol van de gedragscommissie en wie doet wat bij een incident? Dit zijn vragen waar we deze avond antwoorden en suggesties voor geven. Kortom, een bijeenkomst die je niet mag missen!

Onze ambassadeur John de Wolf is uiteraard ook weer aanwezig. Samen met John dagen we alle clubs uit met een leuke challenge voor het nieuwe seizoen! Ook nemen we jullie mee in de richtlijnen bij wangedrag en de routing die je in je club kan volgen bij incidenten. En er is (dit keer) voldoende tijd om elkaar te spreken, voorafgaand of bijvoorbeeld tijdens de borrel.

  • Wanneer: Woensdag 24 april
  • Waar: RVV Blijdorp, Noorderbocht 29, Rotterdam
  • Tijd: 19:45 – 21.30 uur (inloop vanaf 19:30 uur)

Voor wie?

Bestuurders, technisch- of jeugdcoördinatoren en overige betrokkenen bij de Rotterdamse Aanpak Veilig Voetballen.

Aanmelden

Ben jij erbij? Aanmelden kan via deze link of door te klikken op de button in het informatiemenu. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met projectcoördinator Bianca Post via b.post@rotterdamsportsupport.nl of bel naar 010 24 29 315. We helpen je graag verder!

Bianca Post – van der Hoek

projectcoördinator Rotterdamse Aanpak Veilig Voetballen
Bianca Post – van der Hoek