Welke gezonde(re) keuzes kan jouw sportvereniging maken in de kantine? JOGG-Teamfit helpt jouw vereniging op weg. Een nee, de patat, bitterballen en broodjes frikandel hoeven niet uit de kantine te verdwijnen.

JOGG-Teamfit helpt sportverenigingen om de omgeving stap voor stap gezonder te maken. Door het gehele land staan coaches van JOGG-Teamfit klaar om te helpen met de drie thema’s: een gezondere menukaart, verantwoord alcoholbeleid en een rookvrijterrein. Wil je als vereniging op één of meerdere van deze drie thema’s geholpen worden? Dan kun je je via deze link aanmelden.

Na je aanmelding geeft de coach van JOGG-Teamfit inzicht in hoe jouw vereniging ervoor staat op één of meerdere thema’s. Een ondersteuningstraject onder begeleiding van de JOGG Team-fitcoach volgt met inspiratie, beloningen, tools en challenges. 

Voorster Hockeyclub uit Twello introduceerde de bruine tosti, een gezonde variant van de tosti. “Vanaf het begin liep deze tosti als een tierelier,” bestuurslid Ellen Bellert.

Gezondere alternatieven

Om direct de grootste angst van veel verenigingen, kantinebeheerders en sporters weg te nemen: nee, de patat, bitterballen en broodjes frikandel hoeven niet uit de kantine te verdwijnen. Wel wordt er gekeken naar gezondere alternatieven en/of met welk gezonder aanbod kun je de menukaart in de kantine gemakkelijk kunt uitbreiden.

Wil je meer weten over wat JOGG-Teamfit voor jouw vereniging kan betekenen? Ga dan naar hun website. Heb je vragen voor Rotterdam Sportsupport? Neem dan contact op met jouw gebiedsconsulent. We helpen je graag verder!

Miranda Monster

verenigingsconsulent Accommodatie
Miranda Monster

Meer weten?

Wil je jouw accommodatie beter benutten? Heb je vragen over toegankelijkheid of duurzaamheid? Of wil je verbouwen, uitbreiden of verhuizen?

Over deze onderwerpen kun je ons vragen stellen:

  • Fondsen en subsidies
  • Duurzaamheid
  • Wet- en regelgeving
  • Vergunningen
  • Toegankelijkheid
  • Extern reclamebeleid

Wij staan voor je klaar!

Anouk Meeter

verenigingsconsulent Feijenoord, Delfshaven en Centrum
Anouk Meeter