Het online platform Beweegcoach.nl biedt een uitgebreid overzicht van laagdrempelige beweeglessen in Rotterdam. Het aanbod is geschikt voor iedere volwassene die graag wil bewegen. Iedereen moet kunnen meedoen met een zelf gekozen beweeg- of sportactiviteit, op eigen tempo en niveau, en met plezier. (Weer) in contact komen met anderen staat centraal. Dit zorgt ervoor dat mensen langer blijven deelnemen aan beweegactiviteiten. Onze missie is simpel: wij willen deelnemers met plezier laten bewegen, hun conditie verbeteren en hun sociale netwerk vergroten.

Voor zorg- of sociale professionals die mensen begeleiden naar een beter welzijn

Professionals vinden op Beweegcoach.nl aanbod dat perfect aansluit bij hun cliënten. Filter op gebied of op specifieke kenmerken waaraan de activiteit moet voldoen om beweeglessen voor jouw cliënt te vinden. Soms heeft een cliënt een beperking of iets anders nodig dan anderen. Bonny en Miranda van het Servicepunt helpen je de juiste activiteit te vinden. Cliënt aangemeld voor een beweegles? Dan neemt de (sport)vereniging contact op met jouw client. Jij volgt je cliënt via een overzichtelijk dashboard en hoeft verder niets te regelen. Samen zorgen we ervoor dat jouw cliënt in beweging komt én blijft, en brengen we mensen met elkaar in verbinding.

Voor iedereen die wil sporten op zijn eigen niveau

Rotterdammers vinden op Beweegcoach.nl leuke laagdrempelige groepslessen die hen helpen gezonder te worden. Samen sporten is gezellig en brengt mensen met elkaar in contact. Denk je dat sporten niets voor jou is? Denk je dat jouw beperking of je gezondheid bewegen niet toe laat? Op Beweegcoach.nl vind je lessen waar je tóch aan kunt meedoen, op je eigen niveau. Probeer het eens! Ook als je net begint met bewegen zijn deze activiteiten geschikt voor jou omdat je je eigen tempo kunt bepalen. Na afloop van de les is er ook altijd tijd voor een ontspannen moment met elkaar. Van sporten wordt iedereen blij. Wedden dat dit ook voor jou geldt?

Stel je vragen aan Bonny en Miranda van het Servicepunt

Heb je vragen of wil je advies over het meest geschikte beweegaanbod voor jou of je cliënt? Bij het Servicepunt van Beweegcoach.nl staan Bonny en Miranda klaar om al je vragen te beantwoorden via 085-1120299 of info@beweegcoach.nl.

Wat kost het?

Ben jij of is jouw cliënt verzekerd via het VGZ Rotterdampakket? Dat is mooi, want VGZ vergoedt de eerste 4 maanden van geselecteerde beweeglessen. Jij of je cliënt kan dus 16 weken kosteloos kennismaken met bewegen. Miranda en Bonny van het Servicepunt helpen je graag bij het inzetten van dit budget. Niet bij VGZ verzekerd? De kosten voor een beweegles bedragen gemiddeld tussen de 3 en 5 euro per les.

Voor sportverenigingen

Sportverenigingen zijn dé kampioen in het in beweging krijgen en houden van Rotterdammers. Op Beweegcoach.nl kunnen Rotterdamse sportverenigingen hun eigen laagdrempelige beweeglessen aanbieden onder de naam Beweegplus.
Is jouw vereniging ook geïnteresseerd in het aanbieden van lessen voor mensen met een afstand tot bewegen? Rotterdam Sportsupport helpt met het opzetten van een Beweegplusactiviteit. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact op met het Servicepunt via 085-1120299 of aanbod@beweegcoach.nl.

Meer over Beweegplus