Wil je snel en eenvoudig de 5 meest gelezen artikelen van de maand februari bekijken? We hebben ze voor je op een rij gezet:

  • Martin van Berkel bij afscheid: ‘Deel het plezier en succes in je communicatie’
   Onderstreep in je communicatie het plezier, de beleving en de effecten rondom sport. Benut verder de communicatiekanalen van maatschappelijke partners, zoals huisartsen en fysiotherapeuten, om in beeld te komen bij potentiële leden en nieuwe doelgroepen. Die adviezen geeft Martin van Berkel aan verenigingen bij zijn afscheid van Rotterdam Sportsupport.
  • Het buddysysteem: een introductie door Kitty van Male
   Het meisjesvoetbalteam van voetbalvereniging V.O.C. gaat het buddysysteem gebruiken. Hierbij worden duo’s gemaakt binnen het team. Met het buddysysteem staat niemand meer alleen. Combinatiefunctionaris en tophockeyster Kitty van Male heeft het buddysysteem aan de club geïntroduceerd. Zij deelt haar ervaringen met het buddysysteem vanuit het Nederlandselftal Dames. Meer weten? Bekijk de tips en de vlog in het artikel.
  • Sport en cultuur nóg toegankelijker
   Het Jeugdsportfonds Rotterdam biedt basisscholen borden aan met contactgegevens van de intermediair. Hierdoor wordt het voor ouders nog eenvoudiger om bij het Jeugdsportfonds of Jeugdcultuurfonds Rotterdam terecht te komen. Heeft jouw school nog geen bord met contactgegevens? Stuur een e-mail naar rotterdam@jeugdsportfonds.nl en vraag een bord aan. De voorraad is beperkt dus op = op.
  • Koningsmatch verbindt clubs en scholen tijdens Koningsspelen
   Sportverenigingen spelen een belangrijke rol bij de vierde editie van de Koningsspelen. De ‘Koningsmatch’ is een digitaal platform waar scholen en sportverenigingen laagdrempelig met elkaar in contact kunnen komen. Verenigingen geven hier aan wat zij kunnen betekenen voor basisscholen. Basisscholen kunnen met deze informatie contact leggen voor het organiseren van hun Koningsspelen.
  • Strijd ‘Ons Kluppie 2017’ barst los
   Tien verenigingen zijn genomineerd voor ‘Ons Kluppie 2017’. RTV Rijnmond gaat langs bij alle genomineerde verenigingen. Benieuwd naar het resultaat? De videoreportages verschijnen op de websites van RTV Rijnmond en Rotterdam Sportsupport. Verder zijn de rapportages te zien op zaterdagmiddag tussen 16.00 en 17.00. Direct bij de start van de uitzendingen van Ons Kluppie 2017 kan het publiek stemmen op de website en via de Facebook-pagina van Rotterdam Sportsupport. Weten wie er genomineerd zijn? Lees het gehele artikel.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Wim Wisse

Wim Wisse

verenigingsconsulent Charlois en IJsselmonde