Wil je snel en eenvoudig de 5 meest gelezen artikelen van de maand februari bekijken? We hebben ze voor je op een rij gezet:

 • Warming-up jonge bestuurders
  Welke sportvereniging prijst zich niet gelukkig met jonge leden die zitting willen nemen in het bestuur? Hun aanwezigheid is goed voor de continuïteit van de club én ze kunnen verfrissende nieuwe inzichten bieden. Speciaal voor jonge bestuursleden heeft Rotterdam Sportsupport drie inspirerende bijeenkomsten georganiseerd. Stijn Verhoeff (23) is enthousiast. Meer informatie? Klik hier.
 • Oud-directeur Diergaarde Blijdorp lid Raad van Toezicht
  Marc Damen voormalig directeur van Diergaarden Blijdorp is sinds eind maart lid van onze Raad van Toezicht. ‘Ik zie juist veel overeenkomsten tussen dierentuinen en sport’, zegt het kersverse lid van de Raad van Toezicht. Weten welke overeenkomsten dit zijn? Klik hier voor het hele artikelen over Marc Damen.
 • CS010 winnaar Ons Kluppie 2017
  Jurylid Leontien van Moorsel las het rapport voor in de dojo van Budo Ryu, vechtsport- en zelfverdedigingsvereniging en de winnaar van vorig jaar. “CS010 laat zien dat het loont om vernieuwend te zijn. Het is een club die scherp kijkt naar de vraag en hier op het juiste moment met het aanbod op inspringt. De vereniging is uniek in Rotterdam en de jury is zeer te spreken over haar ambitie om de sport als breedtesport in de stad te stimuleren.” Lees meer over de winnaars in het artikel.
 • Van lusteloze thuiszitter tot sprankelende motivator
  ‘Ik heb nu weer het idee dat ik van toegevoegde waarde ben voor de samenleving. Wat een verschil met een jaar geleden. Ja, Bewegen naar Werk heeft mij een enorme push gegeven.’ Dat vertelt deelneemster Selamawit Berhane. Bekijk haar verhaal in dit artikel.
 • Intensieve ondersteuning voor twaalf clubs in de regio
  Sportverenigingen en cultuuraanbieders uit Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam en Capelle a/d IJssel kunnen pitchen om kans te maken op intensieve ondersteuning. Deze mogelijkheid komt voort uit het nieuwe sponsorbeleid van Rabobank Nederland. Heidi Leeuwangh van Rabobank Rotterdam: ‘Rabobank gelooft in het belang en de kracht van verenigingen en ziet hen als cement van onze samenleving’.  Meer weten over deze sponsoring? Klik hier voor het artikel.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Carmen Barranco

Carmen Barranco

verenigingsconsulent Veilig sportklimaat / clubkadercoach