De inkomsten blijven flink achter terwijl veel uitgaven gewoon doorlopen. Hoe houd je als vereniging financieel het hoofd dan boven water in de periode van het coronavirus? In deze podcast Paul Baans, verenigingsconsulent financiën bij Rotterdam Sportsupport, over de financiële kansen voor verenigingen. Van lokale en landelijke regelingen tot digitale sponsoravonden en clubactiviteiten. Beluister de podcast hier (ook beschikbaar via Spotify, Itunes en Stitcher):

Meer podcasts beluisteren? Op deze pagina vind je een overzicht van alle door Rotterdam Sportsupport gemaakte podcasts met interessante thema’s voor bestuurders, kaderleden en trainers. Van het creëren van ouderbetrokkenheid en de 4 inzichten voor trainers tot Esports op de club en het werven van vrijwilligers.

Paul Baans

Paul Baans

Verenigingsconsulent financiën

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Ellen Breedveld

Ellen Breedveld

projectmedewerker Meer volwassen Rotterdammers met een gezondheidsachterstand blijvend in beweging