Hét sportplatform van Rotterdam. Daarop wil jouw vereniging zich toch ook laten zien? Maak Rotterdammers duidelijk wat jullie allemaal in huis hebben. Voor déze doelen kun je de website en social media-kanalen van Rotterdam Sport benutten:

Sport- en Beweegdatabase
In de Sport- en Beweegdatabase zoeken Rotterdammers naar een leuke en geschikte sportvereniging bij hen in de buurt. Zorg er dus voor dat het sportaanbod van jouw vereniging hier goed en aantrekkelijk wordt gepresenteerd. Hier vind je praktische tips. Goed om te weten: ook vele professionals gebruiken deze database om Rotterdammers op weg te helpen naar sport- en beweegactiviteiten.

Evenementenkalender
Organiseert jouw club een open dag, toernooi of een ander sportevenement? Zijn deelnemers en/of toeschouwers welkom? Mail informatie hierover én een mooie foto naar meedoen@rotterdamsport.nl. Het evenement wordt dan opgenomen in de evenementenkalender en/of in de social media-kanalen.

Mooie verhalen
Welke vrijwilliger van jouw vereniging verdient het in het zonnetje te worden gezet? Welk verhaal over jouw club is het waard breed onder de aandacht te komen? Welke talent moet publicitair worden gevolgd richting een belangrijk toernooi? Rotterdam Sport is altijd op naar bijzondere, mooie, persoonlijke verhalen. Mail jouw ideeën naar meedoen@rotterdamsport.nl.

Sportfoto van de maand
De winnaar van de wedstrijd ‘Sportfoto van de maand’ ontvangt kaarten voor een groot topsportevenement. Stuur je foto’s in of vraag de fotograaf van jouw vereniging om elke maand een mooi plaatje te uploaden. Hier kun je meedoen.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Bianca Post – van der Hoek

Bianca Post – van der Hoek

verenigingsconsulent vitale en toekomstbestendige sportverenigingen / verenigingsconsulent Scouting