Ben jij ook zo’n topper die wekelijks aan de slag gaat met jeugdsporters? Dan is het trainerscongres ‘De trainer van de toekomst’ op maandag 15 april 2024 dé plek om geïnspireerd te raken, ervaringen te delen en antwoord te krijgen op de vragen die jij hebt over het trainen van ‘de jeugd van tegenwoordig’. Diezelfde jeugd die de toekomst van onze stad in handen heeft. Met de ruim 3500 jeugdtrainers en -coaches in Rotterdam delen we dezelfde missie: onze jeugd in beweging brengen en houden.

Rolmodel

Bij Rotterdam Sportsupport zien we dat trainers naast een sportinhoudelijke rol ook een onmisbaar rolmodel zijn. Gezamenlijk trainen jullie, vaak meerdere keren per week, zo’n 35.000 jeugdsporters. Kinderen en jongeren die in Rotterdam nieuwe uitdagingen in de samenleving vaak versneld en vergroot op hun bordje krijgen. Dat aspect van het trainerschap blijft vaak onderbelicht. Dit congres met verschillende workshops kan jou helpen om te gaan met de uitdagingen die het trainerschap brengt. Zodat jij nog lang en met veel plezier je rol als trainer blijft vervullen en jeugdsporters daardoor langer lid blijven van de vereniging. Een greep uit de praktische en theoretische workshops van de avond: 

Zet het trainerscongres vast in je agenda en deel de uitnodiging gerust met collega-trainers! Via deze link kun je je alvast aanmelden. Het definitieve programma en alle workshops volgen snel. Je kunt je dan inschrijven voor 2 workshops.

Frank Vermeulen

verenigingsconsulent
Frank Vermeulen

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Rosanne Verhoeven

verenigingsconsulent Charlois en IJsselmonde
Rosanne Verhoeven